Starleta Paris Hilton va lansa un al doilea album muzical

Starleta americană Paris Hilton, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton, va lansa un al doilea album muzical, care va include şi o piesă înregistrată în colaborare cu rapperul Lil Wayne.

156 afișări
Imaginea articolului Starleta Paris Hilton va lansa un al doilea album muzical

Starleta Paris Hilton va lansa un al doilea album muzical (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Noul material discografic este produs de casa de discuri Cash Money, înfiinţată şi administrată de Ronald "Slim" Williams şi Bryan "Birdman" Williams. Informaţia despre noul album înregistrat de Paris Hilton a fost dată publicităţii în premieră de criticul muzical Roger Friedman de la site-ul Showbizz411, duminică noapte, de la Cannes, însă ştirea a fost preluată de presa internaţională abia după ce Bryan "Birdman" Williams a confirmat-o, miercuri după-amiază, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter, informează billboard.com.

Într-o discuţie cu criticul muzical Roger Friedman, starleta Paris Hilton a spus că noul ei disc, care va fi "un album cu muzică house", va fi produs de Afrojack şi va conţine o piesă înregistrată în colaborare cu rapperul Lil Wayne.

Primul ei album muzical, "Paris", a fost lansat în 2006 de Warner Bros. şi a inclus colaborări cu Scott Storch, Dr. Luke şi Fat Joe. Albumul "Paris" a debutat pe locul al şaselea în topul Billboard 200 şi s-a vândut în 198.000 de unităţi în Statele Unite, potrivit datelor oficiale furnizate de Nielsen SoundScan.

Acel album a inclus single-ul "Stars Are Blind", care a fost descărcat de 559.000 de ori pe internet şi a ajuns până pe locul al 18-lea în topul Billboard Hot 100. Alte două piese de pe acel album au reuşit să intre în topuri: "Turn It Up" şi "Nothing In This World". Piesa "Turn It Up", ca şi "Stars Are Blind", a ocupat primul loc în topul Dance Club/ Play Song, în timp ce piesa "Nothing in This World" a ajuns până pe poziţia a 12-a în acelaşi clasament.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici