Starul trupei Take That a fost internat pentru o leziune pulmonară

Howard Donald, starul trupei Take That, a ieşit din spitalul din Viena unde a fost internat săptămâna trecută din cauza unei leziuni pulmonare suferite în timpul unui concert susţinut la Milano.

8 afișări
Imaginea articolului Starul trupei Take That a fost internat pentru o leziune pulmonară

Howard Donald de la Take That a ieşit din spital, unde a fost internat pentru o leziune pulmonară

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani este pe cale de a se recupera, după ce a suferit o leziune pulmonară, informează BBC.

Howard i-a rugat pe colegii săi de trupă să susţină fără el cele trei concerte programate în perioada în care el a fost bolnav.

Un purtător de cuvânt a declarat că încă nu se ştie dacă Donald va fi capabil să participe la spectacolul pe care trupa Take That trebuie să-l susţină miercuri la Hamburg, în Germania.

Take That, grup format din Howard Donald, Mark Owen, Gary Barlow şi Jason Orange, susţin în prezent concerte în cadrul turneului lor european "Beautiful World", care a debutat la Belfast, pe 11 octombrie, şi se va încheia la Manchester, pe 20 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici