Statuetele Oscar din 2010 vor include plăcuţe gravate cu numele câştigătorilor

Încălcând tradiţia, Academia de film americană a hotărât ca în 2010 să ataşeze plăcuţe cu numele câştigătorilor pe statuetele Oscar, la Balul Guvernatorilor, organizat imediat după ceremonia de decernare a acestor premii, informează hollywoodreporter.com.

50 afișări
Imaginea articolului Statuetele Oscar din 2010 vor include plăcuţe gravate cu numele câştigătorilor

Statuetele Oscar din 2010 vor include plăcuţe gravate cu numele câştigătorilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe scenă, organizatorii galei premiilor Oscar vor acorda statuete nemarcate. În anii precedenţi, câştigătorii îşi aduceau singuri trofeele la Academia de film americană pentru a fi personalizate, prin ataşarea unor plăcuţe gravate.

Anul acesta, R.S. Owens, compania care produce statuetele Oscar, va crea, în avans, 197 de plăcuţe, gravate cu numele tuturor potenţialilor câştigători. Fiecare plăcuţă va conţine numele câştigătorului, categoria la care a fost nominalizat, titlul filmului şi anul în care a fost decernat trofeul.

La Balul Guvernatorilor, care va avea loc la Hollywood & Highland Center, vizavi de Kodak Theatre, câştigătorii vor fi invitaţi într-o zonă special concepută, unde tehnicienii Academiei vor ataşa plăcuţele pe statuetele Oscar.

Plăcuţele nefolosite vor fi reciclate.

La acest bal anual, prezidat de Jeffrey Kurland, vor participa 1.500 de invitaţi.

Premiile Oscar vor fi decernate pe 7 martie, într-o gală care va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici