Statui din ceară pentru cei şase James Bond, la Madame Tussauds din Londra - FOTO

Statui din ceară reprezentându-i pe Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig, actorii care au jucat de-a lungul timpului rolul James Bond, vor fi expuse timp de şase săptămâni la muzeul Madame Tussauds din Londra, informează contactmusic.com.

2729 afișări
Imaginea articolului Statui din ceară pentru cei şase James Bond, la Madame Tussauds din Londra - FOTO

Statui din ceară pentru cei şase James Bond, la Madame Tussauds din Londra (Imagine: Hepta)

Toţi cei şase James Bond "poartă" clasicele costume negre bazate pe creaţia lui Lindy Hemming, premiată cu Oscar. Dacă Lazenby, Moore şi Connery au fost surprinşi în diferite ipostaze de acţiune ale lui James Bond, statuile lui Craig, Brosnan şi Dalton îi înfăţişează pe aceştia relaxaţi.

Decorul în care au fost amplasate cele şase statui este similar filmelor care îl au în prim-plan pe agentul 007.

Echipa muzeului Madame Tussauds a avut acces la măsurile actorilor Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig, de la operele realizate în trecut, însă a fost pentru prima dată când a realizat o statuie din ceară pentru George Lazenby. Astfel, starul din "În slujba Majestăţii sale/ On Her Majesty's Secret Service" a pozat pentru aceasta în luna februarie, la Los Angeles.

La figurile din ceară au lucrat 10 artişti, timp de patru luni, fiecare statuie costând 150.000 de dolari. A fost nevoie de sute de straturi de vopsea cu ulei pentru a da tonul perfect pielii şi fiecare fir de păr a fost plasat manual, timp de şase săptămâni.

"Suntem încântaţi să prezentăm acest line up mai întâi la Londra şi nu este un moment mai bun decât săptămâna de dinaintea lansării celui de-al 24-lea film din această franciză incredibilă. Acum, fanii seriei Bond pot admira toate cele şase figuri ale personajului", a declarat Edward Fulle, directorul general al Madame Tussauds din Londra.

Începând cu data de 1 decembrie, figurile din ceară vor porni într-un turneu prin spaţiile Madame Tussauds din lume.

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie în Marea Britanie şi pe 6 noiembrie în restul lumii, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în România.

În "Spectre", actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru a patra oară rolul agentului 007, după ce a jucat anterior în filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) şi "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista, Ralph Fiennes şi Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distribuţia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care îl regizează Sam Mendes.

Potrivit producătorilor, intriga noului film este dominată de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care îl trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizaţii sinistre".

Cele 23 de filme "James Bond" realizate până în prezent au generat încasări de peste 4,1 miliarde de dolari în toată lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din această serie, "Skyfall", a generat încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decât oricare alt film cu agentul 007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici