Ştefan Bănică Jr. compară pomul de Crăciun cu muzica live

Ştefan Bănică Jr., care, începând de marţi şi până luni, concertează la Bucureşti cu sala plină, a povestit în direct la Radio InfoPro cum a ajuns să ţină şapte concerte cu casa închisă, în şapte zile consecutive, comparând bradul de Crăciun adevărat cu un spectacol live.

113 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică Jr. compară pomul de Crăciun cu muzica live

Ştefan Bănică Jr. compară pomul de Crăciun cu muzica live

Potrivit InfoPro, în emisiunea "Expresul de România", realizat de Ernest şi Ramon, Ştefan Bănică Jr. a ţinut să spună că nu şi-a propus să doboare un record, ci pur şi simplu aşa s-a întâmplat. Succesul obţinut prin vânzarea biletelor în doar două săptămâni l-a determinat pe artist să adauge încă trei spectacole, la numărul de patru stabilit iniţial.

"Este important să fii capabil fizic să susţii toate concertele. Ideal este să ai o zi pauză, dar la noi nu se poate, pentru că avem o singură sală (Sala Palatului, n.r.) pentru o grămadă de spectacole", a povestit Ştefan Bănică Jr. la Radio InfoPro.

Fără prea multă tragere de inimă, artistul a recunoscut în emisiunea "Expresul de România" că nu a cumpărat încă niciun cadou de Crăciun pentru cei dragi şi nici brad. În plus, el face o comparaţie inedită între muzică şi pomul de Crăciun: "Treaba cu bradul de Crăciun este ca şi muzica. Cu toţii apreciem un brad natural în locul unuia din plastic. La fel, apreciem un concert live decât unul în care se face playback".

Pentru admiratorii săi care nu au apucat să cumpere bilete, artistul promite să-i surprindă cu un super-show care se va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, la Pro TV, de la ora 23.30, şi în reluare, pe 27 decembrie, de la ora 11.30.

"Expresul de România" este cea mai noua emisiune de la Radio InfoPro. Buna dispoziţie, precum şi cele mai haioase ştiri sunt aruncate "în aer" în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6.00 la 10.00. Responsabilii "matinali" sunt Ramon Cotizo şi Ernest Fazekas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici