Ştefan Bănică Jr. lansează videoclipul "Epilog" - VIDEO

Ştefan Bănică Jr. lansează videoclipul "Epilog", acesta fiind cel de-al patrulea extras pe single de pe albumul "Împreună", recompensat cu Discul de Platină de casa de discuri Roton, şi îşi relansează site-ul oficial..

33 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică Jr. lansează videoclipul "Epilog" - VIDEO

Ştefan Bănică Jr. lansează videoclipul "Epilog" (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Videoclipul va putea fi urmărit pe Pro TV, precum şi la televiziunile muzicale din România, piesa "Epilog" urmând să fie inclusă şi în playlist-ul principalelor posturi de radio din ţară. "Am făcut acest videoclip în urma reacţiilor publicului la concertele noastre, un cântec care a fost primit cu braţele deschise şi fredonat din primul moment. Sper să vă placă", a declarat artistul.

De asemenea, videoclipul, care redă atmosfera electrizantă a concertelor live ale lui Ştefan Bănică, poate fi urmărit şi pe site-ul oficial al artistului, relansat într-o nouă prezentare.

Site-ul are secţiuni noi, precum "video", unde pot fi vizionate clipurile muzicale ale artistului, precum şi clipuri din piesele de teatru şi filmele în care a jucat. În secţiunea "foto", fanii vor găsi numeroase fotografii din concerte, piese de teatru sau filme. De asemenea, accesând site-ul, aceştia vor putea asculta numeroase hituri semnate de Ştefan Bănică şi vor găsi informaţii actualizate referitoare la activitatea artistului: concerte, teatru, film, televiziune, radio, premii, evenimente speciale etc.

"De asemenea, mă bucur că pot prezenta celor care sunt interesaţi de munca mea un site nou, complex, unde pot fi găsite informaţii din toate domeniile mele de activitate, cele mai noi apariţii. Am făcut acest lucru ca urmare a sugestiilor celor care îmi scriu şi care îmi sunt aproape la fiecare eveniment important al carierei mele", a mai spus Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai celebri cântăreţi şi actori din România. În prezent el este şi prezentatorul show-ul de succes "Dansez pentru tine", de la Pro TV. Căsătorit cu Andreea Marin, cei doi au împreună o fiică, Violeta. De asemenea, el mai are şi un băiat dintr-o relaţie anterioară - Radu Ştefan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici