Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin, din 6 martie în cinematografe

Filmul "O viaţă minunată", regizat de argentinianul Alejandro Chomski, care îi are în distribuţie pe Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin Bănică, va rula în cinematografele din România din 6 martie.

2061 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin, din 6 martie în cinematografe

Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin, din 6 martie în cinematografe (Imagine: Mediafax Foto)

"O viaţă minunată" este o producţie a companiei New Films International, în distribuţie fiind incluşi, alături de Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin Bănică, Angela Sarafyan, Jesse Garcia, Bai Ling, Debi Mazar, Dana Delany şi Rena Owen.

Filmul este povestea a doi tineri care vor să scape de trecuturile lor pline de abuzuri, încercând împreună să îşi găsească liniştea prin dragoste.

"Pentru mine a fost o experienţă. Experienţa de a merge într-un loc cu o mare tradiţie cinematografică. Am luat-o de la zero. Acolo nu eram Ştefan Bănică, eram un simplu actor. Nu cunoşteam pe nimeni. Una peste alta, a fost o experienţă şi o distracţie", a declarat Ştefan Bănică Jr., despre filmările pentru "O viaţă minunată", pe care l-a caracterizat ca fiind "un film curat, cu o puternică tentă socială".

Pe de altă parte, soţia actorului, Andreea Marin Bănică, a declarat că nu îşi doreşte ca în presă să apară titluri în care este numită "actriţă", deoarece nu se consideră una, şi a vorbit despre filmările la "O viaţă minunată" în calitate de jurnalist. "Ca jurnalist, ca şi corespondent la premiile Oscar, care ştia ceva despre dedesubturile acestei lumi, am avut ocazia să văd totul în altă lumină. Pentru mine, ca jurnalist, este o experienţă unică. Când iei interviu unui actor, te bazezi pe documentare, dar când ai o experienţă de acest fel, întrebările pe care le pui sunt mai profunde", a spus Andreea Marin Bănică, care a mai precizat că bunul simţ o împiedică să se considere actriţă.

"Eu eram însărcinată în luna a treia şi a fost o experienţă haioasă. Este o amintire plăcută", a mai spus vedeta de televiziune, care încă nu este decisă în ceea ce priveşte o viitoare carieră cinematografică. "Poate fi un prim pas sau poate fi o experienţă unică", a precizat Andreea Marin Bănică.

Comentând prestaţia soţiei sale pe platourile de filmare, Ştefan Bănică Jr. a spus că aceasta "s-a descurcat excepţional". "S-a descurcat excepţional. Ea ştie cel mai bine dacă va mai juca sau nu în alte producţii", a mai specificat Bănică Jr.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici