Ştefan Bănică se pregăteşte de "Altceva" - un nou album şi un turneu naţional

Ştefan Bănică pregăteşte publicului său pentru această toamnă o surpriză dublă - un album nou, intitulat "Altceva", şi un turneu care va cuprinde nouă oraşe din ţară, potrivit unui comunicat.

223 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică se pregăteşte de "Altceva" - un nou album şi un turneu naţional

Ştefan Bănică (Imagine:Vlad Chirea/Mediafax Foto)

În cadrul turneului său, Ştefan Bănică va prezenta atât piese de pe noul său material discografic, cât şi hituri îndrăgite de public.

Noul album semnat de Ştefan Bănică va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului şi se va numi "Altceva". Albumul nu este numit întâmplător "Altceva", ci va fi altceva faţă de materialele discografice lansate de Ştefan Bănică până în acest moment, aducând un suflu nou, surprize şi colaborări inedite. Cel mai recent cântec marca Ştefan Bănică, "Nu e prea târziu", care beneficiază şi de un videoclip lansat în luna iulie, se va regăsi pe noul album.

Turneul "Altceva" va cuprinde următoarele oraşe: Constanţa - Casa de Cultură a Sindicatelor (27 octombrie), Piatra Neamţ - Sala Polivalentă (28 octombrie), Iaşi - Sala Sporturilor (29 octombrie), Bacău - Teatrul de Vară (30 octombrie), Craiova - Sala Sporturilor (10 noiembrie), Cluj - Casa de Cultură a Studenţilor (11 noiembrie), Piteşti - Casa de Cultură (12 noiembrie), Braşov - Sala Sporturilor (13 noiembrie) şi Ploieşti - Casa de Cultură (17 noiembrie).

"Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeşte «Altceva», va fi promovat printr-un turneu naţional în lunile octombrie şi noiembrie. În aceste concerte vom cânta şi piesele de pe noul disc, dar şi cântecele consacrate, pe care publicul le aşteaptă. De asemenea, o parte din albumul «Altceva» se va regăsi live pe scena Sălii Palatului, în concertele de Crăciun de anul acesta. Albumul «Altceva» e un proiect mare şi complex şi puteţi afla mai multe amănunte în curând pe pagina mea de Facebook, Ştefan Bănică Official -http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial - şi pe site-ul meu: www.stefanbanica.ro. Vă spun doar atât: o să fie un consum mare de energie, de-abia aştept să ne vedem!", spune Ştefan Bănică.

Toate spectacolele din cadrul turneului "Altceva" vor începe la ora 19.30, iar biletele vor putea fi procurate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online, de pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai iubiţi şi prolifici artişti din România, cu o carieră de peste 25 de ani, în muzică, teatru, film şi televiziune. A susţinut până în prezent mii de concerte, peste 220.000 de bilete fiind vândute doar la concertele sale tradiţionale de Crăciun, pe care artistul le susţine an de an la Sala Palatului, de peste un deceniu.

Ştefan Bănică a lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu 5 discuri de aur şi 2 de platină. Potrivit comunicatului, "în ultimii 10 ani, Ştefan Bănică este unul dintre puţinii artişti români care a lansat, cel puţin o dată la doi ani, un nou material discografic, un merit deloc de neglijat în condiţiile în care în industria muzicală din România, şi nu numai, albumele se produc din ce în ce mai rar pe fondul vânzărilor ce au scăzut considerabil în ultimii ani, downloadarea ilegală a muzicii de pe internet devenind o obişnuinţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici