Ştefan Bănică susţine un al treilea concert de Crăciun, la cererea publicului, pe 15 decembrie - VIDEO

Ştefan Bănică va susţine un al treilea concert de Crăciun, pe 15 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, la cererea publicului.

276 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică susţine un al treilea concert de Crăciun, la cererea publicului, pe 15 decembrie - VIDEO

Ştefan Bănică (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Primele două concerte "O noapte de Crăciun cu Ştefan Bănica", programate pentru 13 şi 14 decembrie, sunt sold-out şi, în urma numeroaselor cereri care au venit din partea publicului, a fost suplimentat numărul show-urilor, punându-se astfel în vânzare biletele pentru cel de-al treilea spectacol din seria celor de Crăciun, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

La concertele de Crăciun din luna decembrie vor putea fi ascultate, pe lângă hiturile binecunoscute semnate Ştefan Bănică, şi cântece de pe noul album, "Altceva", de pe care este promovat în prezent, la radio şi TV, single-ul "Ce e dragostea?", o colaborare a artistului cu Marius Moga.

În strânsă legătură cu noul album "Altceva" şi ca un preambul al concertelor sale de Crăciun, Ştefan Bănică se află în plin turneu de promovare a materialului discografic, în nouă oraşe din ţară.

"Am început cu dreptul la Constanţa, apoi Piatra Neamţ şi Bacău. Au urmat Craiova, Cluj şi Piteşti. Un public extrem de primitor, de receptiv, care a înţeles să transforme întâlnirea noastră într-o sărbătoare. Mulţumesc publicului meu, care a umplut sălile până la refuz, public format din mai multe generaţii, ceea ce e onorant pentru mine, ca artist. Aştept cu nerăbdare să ne vedem la următoarele concerte din cadrul turneului «Altceva»: Ploieşti (17 noiembrie), Iaşi (18 noiembrie) şi Braşov (20 noiembrie)", a declarat Ştefan Bănică.

Concertele extraordinare de Crăciun marca Ştefan Bănică reprezintă, de peste un deceniu, un mod tradiţional de intrare în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru al 11-lea an consecutiv, artistul invită la un spectacol de referinţă din lumea showbiz-ului românesc, una dintre cele mai complexe producţii de gen din România.

Din 2002 până în prezent, Ştefan Bănică a susţinut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiţionale, stabilind recorduri pentru România ca număr de spectacole susţinute consecutiv şi ca număr de fani veniţi să asiste la eveniment.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirii (parter), Staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici