Ştefan Bănică susţine un nou concert de Crăciun, la cererea publicului

Ştefan Bănică va susţine, pe 20 decembrie, la Sala Palatului din Capitală, al cincilea concert tradiţional de Crăciun de anul acesta, organizat la cererea publicului, după ce biletele pentru spectacolele din 16, 17, 18 şi 19 decembrie s-au epuizat, informează un comunicat.

91 afișări
Imaginea articolului Ştefan Bănică susţine un nou concert de Crăciun, la cererea publicului

Ştefan Bănică susţine un nou concert de Crăciun, la cererea publicului (Imagine: Vlad Chirea/Mediafax Foto)

Concertele de Crăciun susţinute de Ştefan Bănică au devenit, în ultimii nouă ani, un mod tradiţional de a marca intrarea în atmosfera săbătorilor de iarnă.

Şi în acest an, biletele pentru cele patru spectacole programate iniţial s-au dovedit insuficiente. De aceea, organizatorii au programat încă un concert, care vine în completarea celorlalte patru programate pentru acest sfârşit de an. Astfel, pe 20 decembrie, îmcepând cu ora 19.30, Sala Palatului va găzdui ultimul show al lui Ştefan Bănică din seria concertelor de Crăciun susţinute de artist în acest an.

În cadrul concertelor din acest an, care vor avea loc pe 16, 17, 18, 19, 20 decembrie, la Sala Palatului, publicul va avea parte de îndrăgitele hituri ale lui Ştefan Bănică, dar şi de cântecele noi de pe cel mai recent disc al său, "Super-love".

Biletele pentru spectacolul din 20 decembrie sunt puse în vânzare la casele de bilete de la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, staţiile de Metrou Unirii 1 şi 2, magazinele Diverta, magazinele Germanos şi Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Domo şi Orange, precum şi pe site-urile de specialitate eventim.ro, bilete.ro, biletoo.ro, myticket.ro, ticketpoint.ro, biletelaspectacol.ro, biletedelatati.ro.

"Mi-am propus să creez o tradiţie din acest concert şi cred că am reuşit, pentru că deja suntem la al nouălea an consecutiv. Nu trişez în ceea ce fac pe scenă şi cred că oamenii apreciază lucrul acesta şi le face plăcere să ne întâlnim an de an. Încerc de fiecare dată să merg pe principiul că orice spectacol bine făcut, bine gândit este unic şi irepetabil. Caut ca nici unul dintre spectacolele mele să nu semene cu celelalte. Fiecare are o încărcătură emoţională şi energetică diferită. Contactul direct, în sală, cu spectatorii şi atmosfera care se creează, sunt unice. În fiecare an mă gândesc la un repertoriu care să includă şi piese noi, dar şi cântecele pe care oamenii vor să le audă de fiecare dată", spune Ştefan Bănică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici