Ştefan Stan îşi lansează primul single in direct la "Happy Hour"

După ce voturile miilor de telespectatori i-au adus titlul de "Vocea României", marele premiu de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Romania, Ştefan Stan vine miercuri în direct la "Happy Hour" pentru a-şi lansa primul single din carieră.

408 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stan îşi lansează primul single in direct la "Happy Hour"

Ştefan Stan îşi lansează primul single in direct la "Happy Hour"

Ştefan va cânta în premieră împreună cu Alex Velea piesa "You Give Me Love", piesă produsă de antrenorul său din show-ul de la Pro Tv, Smiley, şi echipa HaHaHa Production.

"Am început să lucrăm la piesa aceasta imediat după finala "Vocea României", e o piesă la care Smiley se gândise de multă vreme şi ceea ce a ieşit sunt convins că o să vă placă", a declarat Ştefan. Câştigătorul de la "Vocea României" îi va povesti lui Cătălin Măruţă ce a însemnat pentru el experienţa acestui show, ce a simţit în momentul în care a primit trofeul, cum s-a schimbat viaţa sa, dar şi ce planuri are de acum înainte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici