Stela Popescu despre Nicu Constantin: Un actor extraordinar de talentat, cu o anume eleganţă

Actriţa Stela Popescu, vedetă a Teatrului "Constantin Tănase" din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX că Nicu Constantin, care a murit marţi, avea o calitate pe care i-a admirat-o întotdeauna, aceea că nu părea niciodată un om fără carte, având o anumită eleganţă.

209 afișări
Imaginea articolului Stela Popescu despre Nicu Constantin: Un actor extraordinar de talentat, cu o anume eleganţă

Stela Popescu despre Nicu Constantin: Un actor extraordinar de talentat, cu o anume eleganţă (Imagine: Mediafax Foto)

"Este îngrozitor. Ştiu că era de multă vreme bolnav. Ştiam, dar tot speram...", a spus emoţionată actriţa, la auzul veştii despre decesul lui Nicu Constantin.

Stela Popescu l-a caracterizat pe Nicu Constantin, care i-a fost coleg la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, drept un actor "extraordinar de talentat", care "nu părea niciodată un om fără carte, ceea ce în ultima vreme se mai întâlneşte". "Îi plăcea şi un pahar de vin, un pahar la vorbă", şi-a mai amintit actriţa.

"E un gol foarte mare pentru scena românească. Dumnezeu să-l odihnească", a mai spus Stela Popescu.

Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, el fiind internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici