Stephen King, luat drept vandal într-o librărie din Australia

Celebrul scriitor de romane SF Stephen King a fost luat drept vandal în momentul în care a început să dea autografe pe exemplare ale unor cărţi scrise de el, în timpul unei vizite neanunţate într-o librărie din Australia, informează BBC.

5 afișări
Imaginea articolului Stephen King, luat drept vandal într-o librărie din Australia

Stephen King, luat drept vandal într-o librărie din Australia

Australian Broadcasting Corporation a indicat că personalul de la librăria Alice Springs nu şi-a dat seama că scriitorul dădea autografe pe exemplare ale unor cărţi scrise de el.

Directoarea magazinului, Bev Ellis, a declarat: "Când vezi pe cineva că începe să scrie pe cărţile tale devii puţin nervos".

"Am alergat imediat să vedem ce se întâmplă şi apoi am văzut autograful", a explicat femeia.

Prolificul autor, cunoscut pentru romane precum "Carrie", "The Shining" şi "Misery", a lăsat autografe pe şase cărţi, inclusiv pe exemplare ale celui mai recent roman al său, "Lisey's Story".

Majoritatea exemplarelor semnate de King vor fi donate unor asociaţii de caritate.

Ellis a adăugat că se mai întâmplă ca anumiţi scriitori să mai vină prin librărie şi să mai lase autografe pe câteva exemplare ale cărţilor lor. "Dacă nu-şi găsesc cărţile pe rafturi întreabă de ele. Este jenant să te trezeşti că nu ai cărţi de-ale lor", a spus Ellis.

Reprezentantul lui King în Australia a declarat că nu ştia că scriitorul este în vizită în această ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici