Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka îngroaşă rândurile la B'estfest

Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka sunt cele mai noi nume confirmate la festivalul B'estfest, care va avea loc pe 4, 5, 6 şi 11 iulie, la Bucureşti, trupa alăturându-se astfel unor artişti deja anunţaţi, precum Manu Chao, Kaiser Chiefs, Nelly Furtado, Roisin Murphy, Manic Street Preachers etc.

21 afișări
Imaginea articolului Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka îngroaşă rândurile la B'estfest

Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka îngroaşă rândurile la B'estfest

După Nelly Furtado, Cypress Hill, Manu Chao, Kaiser Chiefs, Judas Priest, Manic Street Preachers, UNKLE, Apollo 440, Roisin Murphy (Moloko), Sunrise Avenue, Nouvelle Vague, Primal Fear şi Ross The Boss, afişul ediţiei de anul acesta a B'estfest se completează cu încă trei nume: celebra trupă britanică Stereophonics, artista originară din Banat Miss Platnum şi trupa din circuitul underground londonez Deluka.

Membrii Stereophonics - Kelly Jones, Richard Jones si Stuard Cable - şi-au început cariera în Marea Britanie, în 1992, iniţial sub numele de Tragic Love Company, ca trupă de coveruri, urmând ca mai târziu să-şi schimbe şi stilul, şi numele, devenind Stereophonics.

Agenda Stereophonics pe anul acesta mai cuprinde, alături de B'estfest, unde vor cânta pe 5 iulie, festivalurile Pinkpop, Rock im Park/ Rock am Ring, Oxegen, T in the Park şi V Festival.

Pe 4 iulie, românii o vor putea vedea pe scena festivalului şi pe Ruth Renner, alias Miss Platnum. Artista este originară din Banat şi a ajuns celebră în toată Europa datorită promovării unui nou gen muzical numit R'n'Balkan, un melanj de R&B, pop şi etno balcanic. Poreclită "Missy Elliot a Balcanilor", Miss Platnum a lansat primul său album, "Chefa", în 2007.

Materialul a fost intens promovat de single-ul "Give me the food", în care Ruth vorbeşte în limba română şi glumeşte pe seama "rotunjimilor" corpului său şi a gurmandismului.

Formată din Ellie Innocenti, Kris Kovacs, Stevie Palmer şi Daniel Brasco, Deluka este una dintre cele mai apreciate trupe din circuitul underground londonez. Formaţia se va afla anul acesta pentru a doua oară în România, după ce în 2007 a fost cap de afiş la UnderLondon Fest. După succesul de care s-au bucurat în rândul publicului român, Deluka revine la Bucureşti pentru un nou show, pe 5 iulie, în a doua zi de B'estfest.

Biletele şi abonamentele pentru festival au fost puse deja în vânzare, acestea putând fi achiziţionate de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta. Biletele de o zi (4, 5, sau 6 iulie ) costă 90 de lei în presale, urmând ca în zilele de festival, la intrare, să coste 110 lei. Abonamentele pentru toate cele trei zile de B'estfest costă 240 de lei, iar biletele pentru B'estfest Aftershock costă 75 de lei în pre-sale, respectiv 90 lei la intrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici