Steven Tyler dă în judecată mai mulţi bloggeri (Galerie Video)

Steven Tyler, solistul vocal al trupei Aerosmith, a dat în judecată mai mulţi bloggeri necunoscuţi, susţinând că aceştia au scris în numele său, pe internet, despre moartea mamei sale, precum şi "detalii intime" din viaţa sa.

7 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler dă în judecată mai mulţi bloggeri (Galerie Video)

Steven Tyler dă în judecată mai mulţi bloggeri

În dosarul depus la judecătoria din Los Angeles, Tyler, în vârstă de 60 de ani, a declarat că nu ştie care sunt numele reale ale celor care au scris despre el şi despre prietena sa, Erin Brady, pe internet, dar crede că este vorba despre acelaşi grup care este responsabil de o serie de postări similare, în anul 2007.

La acel moment, Tyler a cerut companiei Google să şteargă de pe bloguri postările care îl vizau, iar compania s-a conformat.

Cele mai recente postări, care arată fotografii cu Tyler, au fost postate pe platforma de internet Blogspot.com.

Conform dosarului de judecată, unul dintre bloguri conţine 31 de postări, scrise în 2008, în timp ce altul, scris sub pseudonimul "Brady", conţinea şapte posturi înregistrate în ultimele luni.

"Postările care au legătură cu mama lui Tyler sunt, cel mai probabil, cele mai dureroase, ţinând cont că aceasta a murit de curând", se mai arată în dosarul de proces.

Tyler îi acuză pe autorii celor două bloguri că au făcut publice informaţii de natură privată, au făcut declaraţii false şi şi-au însuşit identitatea sa.

Aerosmith - "Janie's got a gun"

Aerosmith - "Amazing"

Aerosmith - "Pink"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici