Steven Tyler de la Aerosmith îşi va publica memoriile

Steven Tyler, vocalul trupei rock Aerosmith, care de zeci de ani cântă alături de formaţie, fiind de asemenea cunoscut şi pentru problemele pe care le-a avut cu drogurile, va publica, anul viitor, un volum de memorii, informează New Musical Express.

15 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler de la Aerosmith îşi va publica memoriile

Steven Tyler de la Aerosmith îşi va publica memoriile

Legendarul rocker va colabora cu Ecco, un imprint aflat sub umbrela editurii HarperCollins.

"Am atât de multe poveşti extravagante - prea multe - şi am să le spun pe toate", a declarat Tyler.

Potrivit ContactMusic.co.uk, cartea va dezvălui secrete despre perioada în care Tyler era dependent de heroină, precum şi celelalte probleme pe care le-a avut de pe urma numeroaselor abuzuri de substanţe.

Detaliile financiare cu privire la contractul încheiat cu HarperCollins nu au fost dezvăluite.

Muzicianul în vârstă de 60 de ani, care face parte dintre artiştii intraţi în Rock and Roll Hall of Fame, a fost dependent de droguri şi alcool în anii '70 şi la începutul anilor '80. În 1986, acesta a urmat o cură de dezintoxicare, urmată apoi de o revenire marcată de succes a trupei Aerosmith.

În septembrie 2006, solistul trupei Aerosmith a dezvăluit că, în 2003, a fost diagnosticat cu hepatită C. El a contractat acest virus cu mulţi ani înainte, fără să manifeste niciun fel de simptom. Timp de un an a urmat un tratament constând din pastile şi injecţii cu interferon.

Tyler, care nu a dat detalii despre modul în care a contractat acest virus, a mai declarat atunci că plănuieşte să vorbească mai deschis despre bătălia dusă cu hepatita C, pentru a atrage atenţia publicului asupra acestei grave maladii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici