Steven Tyler de la Aerosmith s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Veteranul Steven Tyler, solistul trupei de rock Aerosmith, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California pentru a-şi trata dependenţa de nişte substanţe interzise.

20 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler de la Aerosmith s-a internat într-o clinică de dezintoxicare

Steven Tyler de la Aerosmith s-a internat într-o clinică de dezintoxicare (Imagine: Mediafax Foto)

Numit "Demon of Screamin'" ("Demon al ţipătului"), Tyler, în vârstă de 60 de ani, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare în urmă cu câteva zile, potrivit site-lui de internet specializat în ştiri mondene tmz.com, citat de people.com.

Purtătorul de cuvânt al lui Tyler a declarat că nu i s-a adus la cunoştinţă nimic despre o eventuală internare a lui Tyler într-un centru de dezintoxicare.

În septembrie 2006, solistul trupei Aerosmith a dezvăluit că în 2003 a fost diagnosticat cu hepatită C. El a contractat acest virus cu mulţi ani înainte, fără să manifeste niciun fel de simptom. Timp de un an a urmat un tratament constând din pastile şi injecţii cu interferon.

Virusul se transmite cel mai adesea prin ace de seringă murdare şi de obicei îi afectează pe dependenţii de droguri injectabile. Nu există vaccin sau tratament pentru această maladie, dar hepatita C poate fi controlată sau redusă prin medicamente puternic antivirale, precum interferonul care întăreşte sistemul imunitar.

Tyler, care face parte dintre artiştii intraţi în Rock and Roll Hall of Fame, nu a dat detalii despre cum a contractat acest virus, dar se ştie că a fost consumator de droguri de mare risc, precum heroina, o lungă perioadă de timp.

Tyler a mai declarat atunci că plănuieşte să vorbească mai deschis despre bătălia dusă cu hepatita C, pentru a atrage atenţia publicului asupra acestei grave maladii. Hepatita C este o boală pe care poţi să o ai de foarte multă vreme, dar să nu ştii de ea, spune el. "Este un ucigaş tăcut", a adăugat cântăreţul care face parte din cei 4,5 milioane de americani care suferă de această maladie, alături de celebrităţi precum Pamela Anderson, Naomi Judd şi Larry Hagman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici