Steven Tyler poartă uneori hainele fiicei sale, Liv

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, se îmbracă uneori cu hainele fiicei sale, Liv Tyler, celebrul rocker neavând nicio problemă cu accesoriile vestimentare feminine, a declarat actriţa americană.

258 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler poartă uneori hainele fiicei sale, Liv

Steven Tyler poartă uneori hainele fiicei sale, Liv (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Liv Tyler a spus că tatăl ei, în prezent membru în juriul emisiunii-concurs "American Idol", se simte foarte confortabil când poartă articole vestimentare pentru femei şi "dă iama" adeseori prin garderoba fiicei sale căutând accesorii feminine.

"Tatăl meu poartă haine de fete - e atât de amuzant. Uneori îl văd cu un astfel de articol vestimentar şi îi spun: «Ce cămaşă frumoasă!» - pentru că e luată din garderoba mea", a spus Liv Tyler, citată de femalefirst.co.uk.

Liv, în vârstă de 33 de ani, nu are nicio problemă cu stilul vestimentar flamboaiant al tatălui ei în vârstă de 63 de ani şi nici cu personalitatea excentrică a acestuia.

Actriţa americană consideră că tatăl ei este "un om magic" şi că Steven Tyler reprezintă o schimbare înviorătoare care aduce prospeţime în juriul emisiunii "American Idol", alături de Jennifer Lopez şi Randy Jackson.

La începutul acestei săptămâni, Steven Tyler a declarat că a pus capăt disputei sale cu Joe Perry, chitaristul din Aerosmith, iar trupa americană va putea să se reunească şi să cânte în episodul final al emisiunii-concurs "American Idol".

Totodată, marţi a fost lansată autobiografia semnată de Steven Tyler, intitulată "Does the Noise in My Head Bother You?".

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană Aerosmith a concertat şi în România, pe 18 iunie 2010, în Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici