Steven Tyler şi-a sfinţit casa din Hawaii

Cântăreţul Steven Tyler, liderul trupei Aerosmith, şi-a sfinţit casa din Hawaii, pentru a scăpa acest loc de spiritele rele, informează contactmusic.com.

317 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler şi-a sfinţit casa din Hawaii

Steven Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În urmă cu aproape o lună, starul a mers în Maui, unde a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Erin Brady, şi a solicitat să i se facă şi o ceremonie de sfinţire a casei sale de pe insulă. Cel care a oficiat ceremonia a fost un preot numit "marele kahuna".

"Am cerut-o pe iubita mea de soţie de Crăciun, după care, în dimineaţa următoare, am mers cu avionul în Hawaii, unde am asistat la ceremonia de sfinţire a casei noastre, de către un preot care acolo se numeşte «marele kahuna»", a spus rockerul, subliniind că un asemenea ceremonial este un lucru obişnuit, prin care "o persoană de pe insulă vine şi binecuvântează casa, pentru a scăpa de spiritele rămase acolo de la cei care au locuit-o înainte".

În prezent, Steven Tyler face parte din juriul popularei emisiuni de televiziune "American Idol", produsă şi difuzată de Fox TV.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană se află în această perioadă în studiouri, unde înregistrează cel de-al 15-lea album din carieră.

Aerosmith a concertat şi în România, în 2010, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici