Steven Tyler şi Jennifer Lopez, în juriul emisiunii "American Idol"

Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, şi cântăreaţa Jennifer Lopez se vor număra printre membrii juriului celui de-a 10-a ediţii a emisiunii-concurs "American Idol", au anunţat, miercuri, producătorii show-ului, citaţi de bbc.co.uk.

67 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler şi Jennifer Lopez, în juriul emisiunii "American Idol"

Steven Tyler şi Jennifer Lopez, în juriul emisiunii "American Idol" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Componenţa juriului a fost anunţată de Ryan Seacrest, prezentatorul acestui show de televiziune, în cadrul unei conferinţe de presă, organizată în Los Angeles.

Dintre cei patru membri ai juriului iniţial, doar producătorul muzical Randy Jackson se regăseşte în viitoarea componenţă a juriului.

Simon Cowell a părăsit această emisiune în luna mai, anunţând că doreşte să lanseze o versiune americană a emisiunii britanice "The X Factor". La rândul ei, Ellen DeGeneres a părăsit show-ul în luna iulie.

Compozitoarea Kara DioGuari a fost ultimul membru al juriului care a părăsit emisiunea, anunţându-şi decizia de a se retrage din acest proiect TV la începutul acestei luni.

Potrivit revistei People, Jennifer Lopez va fi plătită cu 12 milioane de dolari pentru participarea la această emisiune.

"Suntem în căutarea unui nou Michael Jackson", a declarat cântăreaţa într-o conferinţă de presă.

Audienţa finalei emisiunii "American Idol" din acest an a fost cea mai joasă după cea a ediţiei din 2002. În acest an, doar 24,2 milioane de telespectatori americani au urmărit-o pentru a-l vedea pe fostul agent comercial Lee DeWyze câştigând finala din acest an. În ciuda scăderii cotei de audienţă, "American Idol" a rămas cea mai urmărită emisiune de televiziune din Statele Unite.

Următorul sezon va debuta în Statele Unite în ianuarie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici