Steven Tyler şi Slash apar pe un album de coveruri ce va fi lansat în scopuri caritabile

Solistul trupei Aerosmith Steven Tyler, chitaristul Slash şi Julian Lennon şi-au unit forţele şi au înregistrat un album de coveruri după piese lansate de Sting şi The Police, ce va fi lansat cu scopul de a creşte gradul de conştientizare a populaţiei în legătură cu sclavia în rândul copiilor.

94 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler şi Slash apar pe un album de coveruri ce va fi lansat în scopuri caritabile

Steven Tyler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Discul se va intitula "Set Them Free" şi va include piese înregistrate şi de alţi muzicieni, precum Neal Schon şi Arnel Pineda din trupa Journey, grupul Heart, Glenn Hughes şi trupa En Vogue, informează contactmusic.com.

Încasările ce vor fi aduse de această compilaţie vor fi donate pentru Rock Against Trafficking, o organizaţie non-profit care militează pentru creşterea gradului de conştientizare a populaţiei din lumea întreagă în legătură cu sclavia din rândul copiilor.

Potrivit presei internaţionale, multe dintre vedetele care au contribuit la acest album vor apărea şi într-un concert special ce va fi organizat în Marea Britanie în a doua jumătate a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici