Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, părăseşte emisiunea "American Idol"

Rockerul Steven Tyler a confirmat faptul că va părăsi emisiunea "American Idol", pentru a se concentra mai mult asupra carierei muzicale alături de colegii săi din trupa Aerosmith.

244 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, părăseşte emisiunea "American Idol"

Steven Tyler (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Solistul trupei Aerosmith a fost membru în juriul emisiunii de talente muzicale "American Idol", alături de Jennifer Lopez şi Randy Jackson. Muzicianul american a spus că nu va reveni în juriul emisiunii pentru cel de-al 12-lea sezon al show-ului, întrucât doreşte să se concentreze asupra trupei Aerosmith, informează femalefirst.co.uk.

"După o perioadă îndelungată de gândire, am decis că a sosit timpul să îmi părăsesc amanta «American Idol». Am stat prea mult timp departe de prima mea dragoste, Aerosmith, însă acum mă voi întoarce la ea", a spus Steven Tyler.

Rockerul a spus că a adorat "fiecare minut" petrecut alături de echipa de la "American Idol" şi că s-a distrat copios în cele două sezoane ale show-ului, dar acum doreşte să cânte din nou cu trupa care l-a făcut celebru.

"Următorii câţiva ani îi voi dedica muzicii rock. Pe 6 noiembrie, vom lansa noul nostru album, «Music from Another Dimension», pe Terra, Lună, Marte şi dincolo de stele. «American Idol» a fost un proiect foarte amuzant, am adorat fiecare minut petrecut alături de echipa emisiunii, dar acum a venit vremea să cânt iarăşi muzică rock", a adăugat solistul formaţiei americane Aerosmith.

Joi, Jennifer Lopez a declarat la rândul ei că nu ştie deocamdată dacă va reveni în juriul emisiunii "American Idol" pentru cel de-al 12-lea sezon al show-ului, care va debuta la toamnă.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări - 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa americană va lansa cel de-al 15-lea album din carieră în toamna acestui an.

Aerosmith a concertat şi în România, în 2010, în Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici