Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, vrea să lanseze în 2015 un album country

Rockerul Steven Tyler, solistul trupei americane Aerosmith, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că doreşte să lanseze în 2015 un album solo care va fi alcătuit din piese country.

250 afișări
Imaginea articolului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, vrea să lanseze în 2015 un album country

Steven Tyler (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Steven Tyler a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent în sediul general al companiei Twitter, informează contactmusic.com.

Citat de Ultimate Classic Rock, artistul american, în vârstă de 66 de ani, a declarat: "Voi merge la Nashville în ianuarie şi voi petrece acolo lunile februarie, martie şi aprilie. Voi compune mai multe piese şi vom vedea ce va ieşi din asta".

"Compunerea unui album seamănă cu o goană după aur. Ai parte de atât de mult nisip şi noroi, înainte să găseşti o mică pepită - şi apoi începi să lucrezi cu acea pepită", a adăugat Steven Tyler.

Rockerul a explicat şi felul în care a început să iubească stilul country: "Am crescut cu muzica grupului Everly Brothers şi există o parte în mine care iubeşte foarte mult muzica country. Nu ştiu ce fel de artist country voi fi, însă voi fi unul armonios. Orice om care a ascultat Everly Brothers ştie că ei aveau melodii care erau pur şi simplu foarte bune".

De asemenea, rockerul american a declarat că în ultima vreme se simte "entuziasmat până dincolo de Lună" întrucât fiica lui cea mare, actriţa Liv Tyler, este din nou însărcinată.

Liv Tyler, care are deja un fiu, Milo, în vârstă de nouă ani, cu fostul ei soţ Royston Langdon, a confirmat săptămâna trecută că este din nou însărcinată şi aşteptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului ei copil cu actualul ei iubit, Dave Gardner.

Steve Tyler este solistul trupei rock Aerosmith, care a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy-metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone. Printre cele mai cunoscute piese de succes ale grupului american se numără "Walk This Way", "Cryin'", "Janie's Got A Gun", "Dude (Looks Like A Lady)", "Dream On" şi "I Don't Wanna Miss A Thing".

Trupa Aerosmith a concertat la Bucureşti în 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici