Stevie Wonder divorţează, după aproape 11 ani de căsnicie

Legendarul cântăreţ Stevie Wonder a decis să divorţeze de cea de-a doua sa soţie, creatoarea de modă Kai Millard Morris, cu care era căsătorit din septembrie 2001.

222 afișări
Imaginea articolului Stevie Wonder divorţează, după aproape 11 ani de căsnicie

Stevie Wonder divorţează, după aproape 11 ani de căsnicie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul american, în vârstă de 62 de ani, a depus actele prin care cere divorţul de Kai Millard Morris, vineri, la tribunalul din Los Angeles.

În documentele depuse la instanţă, Stevie Wonder citează "diferenţe ireconciliabile" şi precizează că era separat de soţia lui din octombrie 2009.

Cântăreţul a cerut instanţei custodia comună a celor doi copii ai cuplului - Kailand, în vârstă de 10 ani, şi Mandla, în vârstă de 7 ani.

Artistul precizează în documentele depuse la instanţă că este de acord să plătească pensie alimentară, dar şi o sumă pentru susţinerea financiară a fostei soţii.

El a mai cerut ca toate veniturile câştigate după separarea de Kai Millard Morris să nu facă obiectul partajului.

Stevie Wonder şi Millard Morris s-au căsătorit în septembrie 2001. Legendarul cântăreţ a mai fost căsătorit cu cântăreaţa Syreeta Wright, în perioda 1970 şi 1972. Artistul are şapte copii din cele două mariaje şi câteva dintre relaţiile sale anterioare.

Stevie Wonder, renumit pentru piesele de succes "Superstition", "I Just Called to Say I Love You" şi "My Cherie Amour", este considerat o veritabilă legendă a muzicii soul. Muzicianul american a susţinut în 2008 un turneu mondial al cărui scop principal a fost, potrivit artistului, de a răspâni în lume un apel la unitate pentru toate rasele şi religiile.

Stevie Wonder a orbit la puţin timp după naştere. El a învăţat să cânte la muzicuţă, pian şi tobe încă de la vârsta de nouă ani. De-a lungul carierei sale, Stevie Wonder a avut 32 de piese ajunse pe primul loc în clasamentul R&B din SUA, a câştigat 25 de premii Grammy şi a vândut peste 100 de milioane de discuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici