Sting, cel mai prost compozitor de versuri

Sting, solistul trupei reunite The Police, s-a situat pe primul loc în topul celor mai proşti compozitori de versuri, din cauza "infatuării enorme şi a excesului de spiritualitate", potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de o renumită revistă muzicală, informează Reuters.

5 afișări
Imaginea articolului Sting, cel mai prost compozitor de versuri

Sting, cel mai prost compozitor de versuri

Fostul profesor de şcoală convertit în star rock "ar trebui să se limiteze la a compune muzică instrumentală", este de părere revista Blender, care a realizat acest sondaj.

Pe locul al doilea în top s-a situat toboşarul trupei Rush, Neil Peart, acesta fiind urmat în top de solistul trupei Creed, Scott Stapp, chitaristul trupei Oasis, Noel Gallagher, şi rocker-ul Dan Fogelberg.

Sting, care în prezent se află în Belgia, în cadrul turneului de revenire pe scena muzicală internaţională a trupei The Police, s-a situat pe primul loc în top pentru mai multe "păcate", precum inserarea în versurile hitului "Don't Stand So Close to Me" a numelui romancierului rus Vladimir Nabokov, pentru a da mai multă importanţă textului, citarea unui text de pe abţibildurile utilizate de Volvo - "If You Love Someone Set Them Free" - şi utilizarea citatelor din lucrări ale lui Chaucer, Sfântului Augustin şi Shakespeare.

Rocker-ul canadian Neil Peart s-a situat pe locul al doilea în top, din cauza versurilor "groaznic de bogat ornamentate cu elemente fantastice şi ştiinţifice", în timp ce Gallagher a fost inclus în top pentru că "pare incapabil să urmărească o metaforă de-a lungul unui singur vers".

Solistul trupei Led Zeppelin, Robert Plant, ocupantul locului al 23-lea, a fost criticat pentru meditaţiile sale tolkieniene despre Gollum şi Mordor în melodia "Ramble On".

Carly Simon, ocupantul locului al 31-lea, a fost criticat pentru rimele "yacht" (iaht n.r.), "apricot" (caisă n.r.) şi "gavotte" (gavotă - veche melodie franţuzească ce se dansa la curtea regală n.r.) în "You're So Vain".

Paul McCartney s-a situat pe locul al 38-lea în top, din cauza melodiei "Ebony and Ivory", duetul său cu Stevie Wonder care are influenţe puternic sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici