Sting, furios pe Pete Doherty pentru că a dormit în acelaşi cort cu fiica sa

Sting este furios pe liderul trupei Babyshambles, Pete Doherty, după ce a aflat că acesta a împărţit acelaşi cort cu fica sa de 17 ani, Coco, într-o seară, la festivalul Glastonbury, informează FemaleFirst.co.uk.

12 afișări
Imaginea articolului Sting, furios pe Pete Doherty pentru că a dormit în acelaşi cort cu fiica sa

Sting, furios pe Pete Doherty pentru că a dormit în acelaşi cort cu fiica sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Frontman-ul trupei The Police nu a putut să nu se înfurie că fiica sa de doar 17 ani a devenit atât de apropiată de rocker-ul faimos pentru problemele sale cu drogurile şi băutura.

Potrivit sursei citate, un participant la festival a declarat: "Stăteam lângă cortul lui Coco şi una dintre prietenele sale a venit să vadă ce face. Ea a deschis cortul şi Pete stătea întins înăuntru".

"Părea că se făcuse foarte comod şi fuma ceva - cortul era plin de fum, însă nu am putut să-mi dau seama ce anume fuma", a mai spus martorul.

Fiica lui Sting, Coco, şi ea o tânără cântăreaţă aspirantă, l-a cunoscut pe vocalul trupei Babyshambles în luna martie, când acesta a ajutat-o cu compunerea câtorva cântece pentru albumul său de debut, programat pentru a fi lansat mai târziu, anul acesta.

"Coco a moştenit în mod evident talentul vocal al tatălui său, iar Pete i-a lăudat în mai multe rânduri calităţile. E destul de evident faptul că o găseşte atrăgătoare, lucru care nu poate decât să-l îngrijoreze şi mai mult pe Sting", a spus un apropiat al acestora.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici