Sting lucrează la primul lui musical, "The Last Ship"

Sting pregăteşte primul său musical, intitulat "The Last Ship", pentru care va face echipă cu textierul Brian Yorkey, laureat al prestigiosului premiu Tony, a declarat muzicianul pentru The New York Times, citat de Hollywood Reporter.

107 afișări
Imaginea articolului Sting lucrează la primul lui musical, "The Last Ship"

Sting (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Musicalul "The Last Ship" ar reuni, astfel, muzica lui Sting şi o carte scrisă de Yorkey.

Personajul principal al musicalului, Gideon, este un bărbat în vârstă de 30 de ani, căruia îi plac viaţa, un pahar-două cu prietenii, care este "carismatic, fermecător, cinic şi cu şcoala vieţii". Pentru moment, proiectul este de-abia la început, dar Sting a scris aproximativ 20 de melodii pentru acest spectacol.

Ca interpret solo şi membru al trupei The Police, Sting a primit 16 premii Grammy, două Brit Awards, un Glob de Aur, un Emmy, trei nominalizări la Oscar, Century Award oferit de Billboard Magazine şi titlul de Omul Anului, în 2004, din partea MusiCares, şi a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame şi Songwriters Hall of Fame.

Sting a susţinut trei concerte şi în România, cel mai recent dintre acestea fiind show-ul pe care muzicianul britanic l-a susţinut în luna iulie, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici