Sting s-a lansat în afacerile cu vin

Cântăreţul britanic Sting a anunţat că s-a lansat în afacerile cu vin, el devenind proprietarul unei podgorii din Toscana, Italia, şi a indicat că prin acest demers vrea să contribuie la revigorarea agriculturii italiene, informează femalefirst.co.uk.

28 afișări
Imaginea articolului Sting s-a lansat în afacerile cu vin

Sting s-a lansat în afacerile cu vin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul solist al trupei Police a anunţat că doreşte să obţină aproximativ 30.000 de sticle de vin pe an din podgoria pe care o deţine la Figline Valdano, la sud de Florenţa. Sting a indicat că s-a lansat în afacerile cu vin pentru că vrea "să protejeze agricultura şi biodiversitatea regiunii Toscana".

Celebrul muzician britanic a început să producă vinuri în 2007, iar primele sticle vor ajunge pe rafturi în luna septembrie. Sting va lansa două branduri noi de vin - Chianti DOC şi Tuscan Red (Roşu de Toscana). Artistul a mărturisit că această iniţiativă i-a fost inspirată de profunda lui preocupare pentru mediul înconjurător.

Sting a menţionat că foloseşte numai metode tradiţionale de producţie şi că nu va utiliza niciodată pesticide. "Sunt un fermier care se îngrijeşte de pământul lui, îl hrăneşte, nu îl secătuieşte".

Sting şi soţia lui, Trudie Styler, care au cumpărat podgoria şi clădirile aferente în 2002, comercializează deja miere şi ulei de măsline produse la ferma lor, sub marca Il Palagio Sumner Family.

Sting - Shape of my Heart

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici