Sting şi Peter Gabriel participă la un album ce va fi lansat de ziua de naştere a lui Dalai Lama

Cântăreţii britanici Sting şi Peter Gabriel au înregistrat câteva piese care vor fi incluse pe un album ce va fi lansat în luna iulie, în aceeaşi zi în care Dalai Lama va împlini vârsta de 80 de ani, informează contactmusic.com.

175 afișări
Imaginea articolului Sting şi Peter Gabriel participă la un album ce va fi lansat de ziua de naştere a lui Dalai Lama

Sting (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kate Bush şi Elbow se numără printre ceilalţi artişti celebri ale căror piese vor apărea pe albumul "Songs for Tibet II", un proiect al fundaţiei Art of Peace Foundation, care va fi lansat pe internet, pe 6 iulie.

Materialul discografic va reprezenta, de fapt, o combinaţie de cântece noi şi versiuni originale ale unor piese deja lansate.

Toate încasările vor fi donate unor asociaţii care militează pentru promovarea şi conservarea culturii tibetane.

Precedentul album similar creat de fundaţia Art of Peace Foundation, "Songs for Tibet: The Art of Peace", lansat în 2008, a inclus piese ale unor nume sonore din industria muzicală, precum Sting, Garbage, Rush, Suzanne Vega şi Alanis Morissette. Acel album a fost lansat pentru a sprijini cultura din Tibet şi eforturile depuse de cel de-al 14-lea Dalai Lama, pacea mondială, drepturile fundamentale ale omului, inclusiv libertatea de exprimare şi religioasă. Materialul discografic a fost lansat iniţial pe iTunes, pe 5 august 2008, iar apoi şi pe suport fizic pe 8 august 2008, data la care au debutat Jocurile Olimpice de la Beijing.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici