Sting va cânta în beneficiul unui organizaţii artistice newyorkeze

Cântăreţul Sting va interpreta piese extrase de pe noul său album, "The Last Ship", în cadrul a 10 concerte pe care le va susţine în toamna acestui an, în beneficiul organizaţiei artistice newyorkeze Public Theater.

83 afișări
Imaginea articolului Sting va cânta în beneficiul unui organizaţii artistice newyorkeze

Sting va cânta în beneficiul unui organizaţii artistice newyorkeze (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul, care a devenit celebru în calitate de solist al trupei The Police, a anunţat că aceste concerte vor avea loc în perioada 25 septembrie - 9 octombrie, la Anspacher Teather, o sală de spectacole din Manhattan care are o capacitate de 260 de locuri.

Sting spune că această micuţă sală de concerte reprezintă "o potrivire naturală" pentru a interpreta piese de pe noul său album.

Albumul "The Last Ship", care va fi lansat pe 23 septembrie, se inspiră din copilăria pe care Sting a petrecut-o în nordul Angliei. Acesta este primul său album cu piese originale, după "Sacred Love", apărut în 2003.

Un musical cu acelaşi titlu ca şi albumul, inspirat din experienţele sale de viaţă petrecute în Swan Hunter Shipyward din Wallsend, în apropiere de Newcastle, va debuta pe Broadway în 2014.

Public Theater este o organizaţie artistică newyorkeză, creată în 1954 sub numele "The Shakespeare Workshop", de Joseph Papp. Obiectivul acestei organizaţii este acela de a servi ca trambulină pentru tinerele speranţe din domeniul comediei şi al artei dramatice.

Sting, în vârstă de 61 de ani, a lansat 10 albume de când a început să cânte solo, în 1984. A jucat şi în filme, precum "Quadrophenia", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", şi a interpretat propriul rol în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în "Familia Simpson".

Cântăreţul britanic Sting va reveni în România, în cadrul turneului său "Back To Bass", urmând să susţină un concert la complexul Romexpo din Bucureşti pe 31 iulie.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase premii Grammy, iar în 2003 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici