Stomp şi vals, vineri, la "Dansez pentru tine" - FOTO

Perechile concurente de la "Dansez pentru tine" vor avea de trecut, vineri seară, în paşi de dans, de la o probă spectaculoasă, plină de ritm - stomp -, la un stil romantic, de poveste - vals -, informează Pro TV.

295 afișări
Imaginea articolului Stomp şi vals, vineri, la "Dansez pentru tine" - FOTO

Stomp şi vals, vineri, la "Dansez pentru tine"

Adela Popescu, Paula Seling, Răzvan Fodor şi Octavian Strunilă, alături de partenerii lor de dans şi de vis vor intra în lumea spectaculoasă şi sacadată a stomp-ului şi apoi vor pluti pentru a cuceri juriul în paşi de vals.

O pereche faimoasă în istoria "Dansez pentru tine", Iuliana Luciu şi Grigore Moldovan, cei care au ocupat locul al doilea în sezonul trecut al emisiunii, revin în ring pentru a dansa un stomp demonstrativ la începutul emisiunii.

Ramona Hanganu şi Costin Sforaru, protagoniştii serialului "Moştenirea" de la Pro TV, vor interpreta un tango pasional în direct, în platoul emisiunii, pentru a ajuta o familie specială, formată din doi soţi care suferă de nanism şi care în urmă cu câteva luni au devenit părinţii unui băieţel pentru care îşi doresc un viitor bun. În coregrafia concepută de Bogdan Boantă, pe tangoul emoţionant din "Parfum de femeie", cei doi se vor inspira din povestea de dragoste pe care o redau în serialul de la Pro TV. Chiar dacă au foarte puţin timp pentru repetiţiile de dans din cauza filmărilor pentru "Moştenirea", coregraful Bogdan Boantă susţine că va ieşi un dans minunat datorită expresivităţii şi talentului lor.

Punctul culminant al serii va fi duelul în care se vor confrunta în paşi de Bollywood, swing şi stomp perechile Nicola şi Ştefan şi Bogdan Vlădău şi Ana Maria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici