Student bistriţean, reprezentantul României la cea mai importantă competiţie de jocuri video

Un student din Bistriţa, în vârstă de 21 de ani, va reprezenta România la cea mai importantă competiţie europeană de jocuri video, The Samsung Euro Championship, care va avea loc la Hanovra, între 6 şi 9 martie.

4 afișări
Imaginea articolului Student bistriţean, reprezentantul României la cea mai importantă competiţie de jocuri video

Student bistriţean, reprezentantul României la cea mai importantă competiţie de jocuri video

Tânărul, Mihai Drăgan, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că s-a calificat la această finală europeană la care participă jucători din 30 de ţări ce se vor lupta pentru premii totale în valoare de 100.000 de dolari, în urma unui campionat naţional desfăşurat la Bucureşti, la începutul lunii februarie a acestui an.

El joacă FIFA 2008, unul dintre cele şapte jocuri incluse în agenda europenelor. Celelalte sunt Counter Strike, War Craft III, Command & Conquer for Speed, Dead or Alive 4, Project Gotham Racing 4.

Mihai Drăgan are 21 de ani şi este student la Universitatea "Babeş- Bolyai" din Cluj-Napoca, la Facultatea de Educaţiei Fizică şi Sport, respectiv la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor. A jucat fotbal de performanţă la Juventus Bistriţa şi Gloria Bistriţa. Este membru al Colegiului Judeţean de Arbitri. 

FIFA 2008 este unul dintre cele mai populare jocuri video din lume fiind practicat de milioane de amatori ai diverstismentului pe computer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici