Studiourile Lucasfilm vor produce un nou lungmetraj din seria "Indiana Jones" - VIDEO

Kathleen Kennedy, CEO al companiei Lucasfilm, a confirmat faptul că această companie de producţie cinematografică va realiza un nou lungmetraj din franciza "Indiana Jones".

128 afișări
Imaginea articolului Studiourile Lucasfilm vor produce un nou lungmetraj din seria "Indiana Jones" - VIDEO

Studiourile Lucasfilm vor produce un nou lungmetraj din seria "Indiana Jones"

Kathleen Kennedy, care a fost numită în funcţia de preşedinte al companiei Lucasfilm chiar de creatorul acesteia, cineastul George Lucas, pregăteşte în această perioadă lansarea unui nou film din seria "Războiul stelelor", care va apărea pe marile ecrane în luna decembrie.

Deşi este foarte ocupată cu acest proiect cinematografic, Kathleen Kennedy spune că se gândeşte în paralel la o altă franciză de succes - "Indiana Jones", informează contactmusic.com.

Într-un interviu acordat revistei Vanity Fair, Katlheen Kennedy a vorbit despre viitorul acestei francize. Cel mai recent film din serie, al patrulea, intitulat "Indiana Jones şi regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the The Kingdom of the Crystal Skull", a fost lansat în cinematografe în anul 2008. Kathleen Kennedy a confirmat în acel interviu faptul că un nou film din această serie "va fi realizat într-o bună zi în interiorul acestei companii".

"Nu sunt însă sigură când se va întâmpla acest lucru. Nu am început deocamdată să lucrăm pe baza unui scenariu, dar discutăm despre acest aspect", a adăugat ea.

Presa de specialitate a publicat în ultima vreme o serie de speculaţii potrivit cărora actorul Chris Pratt îl va înlocui pe Harrison Ford în rolul principal din franciza "Indiana Jones".

Precedentele patru filme din franciza "Indiana Jones" au avut încasări de 1,98 miliarde de dolari la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici