Studiourile Sony vor să realizeze un remake al filmului "Jumanji" - VIDEO

Studiourile Sony intenţionează să realizeze un remake al filmului fantasy "Jumanji" (1995), iar noua producţie va fi "actualizată, cu o acţiune în prezent".

146 afișări
Imaginea articolului Studiourile Sony vor să realizeze un remake al filmului "Jumanji" - VIDEO

Studiourile Sony vor să realizeze un remake al filmului "Jumanji"

Doug Belgrad, preşedintele studiourilor Columbia Pictures - deţinute de Sony -, a dezvăluit faptul că această companie de producţie intenţionează să lanseze un remake al peliculei fantasy din 1995, în care rolurile principale au fost interpretate de Robin Williams, Kirsten Dunst şi Bonnie Hunt, informează contactmusic.com.

Filmul original a fost regizat de Joe Johnston şi spune povestea a doi copii care descoperă un joc magic şi reuşesc să elibereze un bărbat, Alan Parrish - interpretat de Robin Williams - care a rămas captiv în interiorul jocului Jumanji timp de câteva decenii.

În timp ce îl eliberează pe Alan, copiii eliberează fără să vrea şi multe animale din junglă, care ajung în realitatea lor citadină, cu fiecare mutare pe care o fac în timpul jocului. Ei îşi dau seama, în cele din urmă, că acest pericol poate fi stopat doar prin finalizarea jocului.

Filmul "Jumanji" a obţinut încasări de 262,7 milioane de dolari pe plan mondial.

Doug Belgrad susţine că studiourile Sony intenţionează să lanseze în următorii anii continuări pentru alte două filme: "Men in Black 3" şi "21 Jump Street".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici