SUA: Cea mai veche publicaţie pentru homosexuali şi-a încetat apariţia

Conducerea săptămânalului Washington Blade, cea mai veche publicaţie americană destinată homosexualilor, a anunţat că titlul a fost desfiinţat, luni, la câteva săptămâni după ce a sărbătorit 40 de ani de la lansare.

20 afișări
Imaginea articolului SUA: Cea mai veche publicaţie pentru homosexuali şi-a încetat apariţia

SUA: Cea mai veche publicaţie pentru homosexuali şi-a încetat apariţia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Washington Blade, fondat în 1969, aparţinea, din 2001, grupului de presă Window Media. De altfel, mai multe titluri editate de această companie au anunţat luni că şi-au încetat apariţia.

"Washington Blade, la fel ca şi celelalte titluri ale Window Media, îşi închide porţile astăzi (luni, n.r.)", a indicat conducerea publicaţiei pe site-ul de microblogging Twitter, mulţumind cititorilor săi "pentru sprijin".

Window Media era cel mai mare grup de presă din SUA dedicat homosexualilor, cu circa 400.000 de cititori, numărând printre titlurile sale Houston Voice, David Atlanta şi South Florida Blade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici