Şuie Paparude concertează la Ciuc Summer Fest - VIDEO

Trupa Şuie Paparude concertează, pe 16 iulie, la Ciuc Summer Fest, care se desfăşoară pe Stadionul de Atletism Iolanda Balaş-Soter din Bucureşti, între 16 şi 18 iulie, informează organizatorii, Emagic.

32 afișări
Imaginea articolului Şuie Paparude concertează la Ciuc Summer Fest - VIDEO

Şuie Paparude concertează la Ciuc Summer Fest (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Şuie Paparude este formată din Mihai Câmpineanu (Michi), Alex Marius Andrei (Bean) şi Mihai Dobre (Hauteculture).

Celebră pentru hituri precum "Pentru inimi", "Armada Verbală", "A fost odată", "Cea mai bună zi" şi "Ajutor", formaţia Şuie Paparude s-a format în toamna anului 1993, în Club A, impunându-se pe scena muzicală autohtonă printr-un sound nou, alternativ-new-wave.Trupa a lansat, în decembrie 1995, primul album, "Şuie Paparude".

Ulterior, în 1997, trupa lansează albumul "Salvează-te", intens promovat de videoclipul "Iarba verde de acasă", în regia lui Tudor Giurgiu. În primăvara anului 2000, Şuie Paparude lansează albumul "Urban", care include două colaborări cu Loredana, pentru piesele "Graţie" şi "Departe", precum şi o mutaţie la nivelul sound-ului, puternic influenţat de stilul dub.

În toamna lui 2002, Şuie Paparude începe colaborarea cu Junkyard prin două piese, "Atac la persoane" şi "Paparuda digitală", incluse pe albumul, "Atac la persoane", lansat în aprilie 2003. "Scandalos" apare pe piaţă în decembrie 2004, primul single de pe album - "Pentru inimi" - ajungând în primele locuri în topurile radio şi în heavy-rotation în majoritatea cluburilor din România.

În 2007, trupa lansează "A fost odată", un nou single şi un nou videoclip, urmate de albumul cu acelaşi nume, în ianuarie 2008.

Ciuc Summer Fest va avea loc în zilele de 16, 17 şi 18 iulie, pe Stadionul de Atletism "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti, headlinerii festivalului fiind Faithless (16 iulie), Pink Martini (17 iulie) şi Gary Moore (18 iulie).

Biletele pentru fiecare zi a festivalului pot fi achiziţionate online, de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 90 lei, 160 lei şi 220 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici