Suma fabuloasă câştigată la o loterie din Statele Unite

O femeie în vârstă de 53 de ani a pus mâna pe cel mai mare câştig din istoria loteriei din Statele Unite, câştigând 758 de milioane de dolari, iar primul lucru pe care l-a făcut după aflarea veştii a fost să renunţe la locul său de muncă, relatează BBC.

1119 afișări
Imaginea articolului Suma fabuloasă câştigată la o loterie din Statele Unite

Suma fabuloasă câştigată la o loterie din Statele Unite

Acesta este cel mai mare premiu la loteriile din Statele Unite acordat unei singure persoane. Fericita câştigătoare, mamă a doi copii, a luat biletul câştigător de la o benzinărie din Massachusetts. Numerele care i-au purtat noroc au fost 6,7, 16, 23, 26 şi 4.

Vestea a aflat-o după ce o colegă a încurajat-o să-şi verifice biletul. „Am zis: ştiu că n-o să fiu eu; e doar un vis”, a spus proaspăta milionară, adăugând că a fost şocată să afle că a câştigat.

Femeia a declarat că vrea să se relaxeze, anunţându-şi angajatorii că nu se va mai întoarce la locul de muncă. Ea lucra de mai bine de 32 de ani în cadrul unui centru medical.

”Primul lucru pe care vreau să-l fac este să ma întind şi să mă relaxez”, a declarat Mavis Wanczyk, câştigătoarea fabuloasei sume. Ea a spus că a ales numerele câştigătoare în funcţie de zilele de naştere ale rudelor.

Cel mai mare premiu câştigat la o loterie din SUA a fost în cuantum de 1.6 miliarde de dolari, însă acesta a fost împărţit de trei persoane. Potrivit estimărilor, fiecare jucător are o şansă din 290 de milioane de a câştiga marele jackpot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici