Super Bowl 2010 a surclasat "M-A-S-H" în topul celor mai vizionate programe TV din istoria SUA - VIDEO

Cea de-a 44-a ediţie a Super Bowl 2010, finala campionatului de fotbal american desfăşurată duminică, a fost urmărită de 106 milioane de telespectatori, stabilind un record de audienţă în istoria programelor de televiziune, potrivit datelor furnizate de Nielsen, informează The New York Times.

18 afișări
Imaginea articolului Super Bowl 2010 a surclasat "M-A-S-H" în topul celor mai vizionate programe TV din istoria SUA - VIDEO

Super Bowl 2010 a surclasat "M-A-S-H" în topul celor mai vizionate programe TV din istoria SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit datelor de audienţă preliminare furnizate de Nielsen, evenimentul sportiv a fost urmărit de 106 de milioane de telespectatori, surclasând vechiul record de audienţă, de 105,97 de milioane deţinut de ultimul episod al serialului "M-A-S-H" în 1983, într-o perioadă în care nu toate locuinţele erau dotate cu televizor.

Dacă ultimul episod din "M-A-S-H" a reuşit să atragă un număr impresionant de telespectatori, finala de duminică a Super Bowl a reuşit să le menţină atenţia timp de trei ore, faţă de o oră cât a durat episodul final al serialului.

În ce priveşte recordul anterior de audienţă al Super Bowl, acesta era de 98,7 milioane de telespectatori şi fusese stabilit anul trecut, în timpul meciului Cardinals vs.Steelers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici