Suri Cruise are voie să se joace doar cu copii din secta scientologică

Actorul american Tom Cruise şi soţia sa, Katie Holmes, nu o lasă pe fiica lor în vârstă de trei ani, Suri, să se joace cu copii care nu aparţin sectei scientologice, informează femalefirst.co.uk.

132 afișări
Imaginea articolului Suri Cruise are voie să se joace doar cu copii din secta scientologică

Suri Cruise are voie să se joace doar cu copii din secta scientologică (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Niciodată nu stă cu ceilalţi copii înainte sau după orele ei de dans. Mama ei o aduce şi apoi o aşteaptă pe hol", a declarat o sursă pentru revista britanică Star.

"Ei (Tom şi Katie, n.r.) preferă ca Suri să nu se joace cu alţi copii decât dacă aceştia aparţin cultului scientologic. Ea nu are prea mulţi parteneri de joacă, aşa că e bucuroasă doar cu păpuşile ei", a mai declarat sursa.

În ciuda vieţii sale izolate, Suri are multe activităţi care s-o ţină ocupată - pe lângă orele de spaniolă şi franceză, Tom şi Katie au înscris-o pe fiica lor în vârstă de trei ani şi la cursuri de pian şi vioară. Potrivit apropiaţilor cuplului, cei doi actori refuză să o trateze pe Suri ca pe un copil şi preferă să se poarte cu ea ca fiind un egal al lor.

"Ei spun că Suri este un mic adult", a declarat o sursă.

Potrivit presei internaţionale, Tom şi Katie au decis ca fiica lor să urmeze cu regularitate cursurile şcolii de scientologie New Village Academy, din Los Angeles, înfiinţată în 2008 de bunul prieten al lui Cruise, renumitul actor american Will Smith.

Tom Cruise, în vârstă de 46 de ani, şi Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006. Celebrul actor american mai are doi copii, Connor şi Isabella, adoptaţi în timpul căsniciei sale cu actriţa Nicole Kidman.

Cultul scientologic, promovat din plin de Tom Cruise şi John Travolta, este considerat o sectă în mai multe ţări europene, unde a făcut şi subiectul unor condamnări judiciare.

Acesta a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre. Scientologia a obţinut avantaje fiscale rezervate cultelor religioase. De altfel, cultul are statut de întreprindere comercială. Cultul are milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici