Suri Cruise şi Harper Beckham - modele de stil pentru copiii din Marea Britanie

Fiica lui Tom Cruise, Suri, şi cea a celebrului cuplu Victoria şi David Beckham, Harper, sunt modele de stil pentru părinţii din Marea Britanie, potrivit unui studiu recent, ale cărui rezultate au fost publicate de femalefirst.co.uk.

945 afișări
Imaginea articolului Suri Cruise şi Harper Beckham - modele de stil pentru copiii din Marea Britanie

Harper Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jumătate din părinţii chestionaţi de Cotton USA au recunoscut că micuţele staruri, precum Suri Cruise şi Harper Beckham, le influenţează alegerile când trebuie să cumpere haine pentru copiii lor.

Astfel, 52% din părinţii chestionaţi au spus că simt presiunea celor din jur când trebuie să îşi îmbrace copiii, iar 87 % din cei care au luat parte la sondaj au spus că alţi părinţi îşi tratează micuţii ca pe nişte accesorii care trebuie să fie la modă.

Totuşi, în ciuda presiunilor legate de modă, părinţii pun pe primul plan calitatea hainelor. Deşi majoritatea celor chestionaţi au spus că stilul este important atunci când îşi îmbracă copiii, doar 15 % au spus că acest aspect este cel mai important în alegerea unei ţinute, în timp ce 26 % au insistat pe calitatea hainelor.

De altfel, dorinţa părinţilor de a găsi haine de calitate pentru copiii lor face ca aceştia să cheltuiască mai mult pe micuţele ţinute decât pe hainele lor sau ale partenerilor lor de viaţă. Pentru părinţi calitatea materialelor textile este pe primul loc. O mare parte din părinţi caută ca aceste materiale să fie rezistente şi moi, în timp ce 66 % din părinţii chestionaţi îşi doresc hăinuţe din fibre naturale pentru copiii lor.

Materialul preferat de părinţi în proporţie de 79 % este bumbacul, potrivit aceluiaşi studiu.

Micile vedete care uimesc mereu prin hainele lor la modă sunt Suri Cruise şi Harper Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici