Surpriza de care a avut parte un bărbat când i-a ajuns comanda de pe Amazon. Unde a găsit coletul | FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriză după ce a comandat un produs de pe Amazon.

2501 afișări
Imaginea articolului Surpriza de care a avut parte un bărbat când i-a ajuns comanda de pe Amazon. Unde a găsit coletul | FOTO

Surpriza de care a avut parte un bărbat când i-a ajuns comanda de pe Amazon. Unde a găsit coletul | FOTO

Bărbatul a povestit că şi-a găsit coletul în vârful unui gard viu de aproape trei metri. Curierul l-a lăsat acolo.

„Am fost şocat de unde fusese pus. La aproape trei metri. Nici măcar nu puteam să ajung acolo. Când i-am cerut explicaţii, nu a răspuns”, a declarat bărbat Adam Kupiec potrivit Metro.co.uk.



Bărbatul în vârstă de 34 de ani spune că produsul din interiorul coletului nu a fost deteriorat, dar pachetul s-a udat din cauza ploii.

Foto: Adam Kupiec

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici