Surpriza din conducta de scurgere. Descoperirea la care oamenii nu s-au aşteptat - VIDEO

Mai mulţi bărbaţi au avut parte de o surpriză inedită când au descoperit într-o conductă de scurgere din pădure ceva la care nu s-ar fi aşteptat.

38351 afișări
Imaginea articolului Surpriza din conducta de scurgere. Descoperirea la care oamenii nu s-au aşteptat - VIDEO

Surpriza din conducta de scurgere. Descoperirea la care oamenii nu s-au aşteptat

Mai mulţi automobilişti care mergeau printr-o pădure din Vesper, Wisconsin, au avut parte de o surpriză când au trecut pe lângă o conductă de scurgere, unde au descoperit un urs negru care hiberna, scrie dailymail.co.uk.

"I-am văzut ochii strălucind în întuneric. Este deosebit, pentru că nu am mai văzut un urs hibernând până acum", a declarat unul dintre bărbaţi.

Animalul şi-a făcut culcuşul în paie la baza conductei care trece pe lângă un drum din Wood County. Experţii spun că locul ales de urs pentru hibernare nu este neobişnuit, deoarece aceste animale folosesc adesea obiecte omeneşti pentru a-şi face culcuşul de iarnă.

"Urşii au nevoie doare de un loc uscat şi cald, unii dintre ei alegând să doarmă sub buşteni sau în peşteri", a declarat un biolog.

În ciuda apropierii de aşezarea umană, ursul nu pare a reprezenta un pericol.

"În mod normal urşii se tem de oameni, aşa că se vor întoarce şi vor merge în direcţia opusă în cazul unei întâlniri", a declarat biologul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici