Surpriza pe care Brad Pitt şi Angelina Jolie le-au făcut-o vecinilor din Marea Britanie

Actorii Brad Pitt şi Angelina Jolie le-au făcut o surpriză vecinilor lor din Surrey, sudul Marii Britanii, la despărţirea de aceştia şi întoarcerea în Statele Unite ale Americii.

909 afișări
Imaginea articolului Surpriza pe care Brad Pitt şi Angelina Jolie le-au făcut-o vecinilor din Marea Britanie

Brad Pitt şi Angelina Jolie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brad Pitt şi logodnica lui, Angelina Jolie, au locuit în ultimele luni, împreună cu cei şase copii ai lor, în sudul Marii Britanii. În această perioadă, Angelina Jolie a participat la filmările peliculei "Maleficent", în timp ce Brad Pitt a filmat pentru producţiile "The Counselor'" şi "World War Z", informează contactmusic.com.

Potrivit unei surse citate de publicaţia The Sun, cei doi actori au dorit să mulţumească vecinilor din Surrey pentru buna primire pe care le-au făcut-o şi au ales să ofere tuturor cartofi şi peşte.

"Cuplul Jolie-Pitt a avut parte de mult ajutor din partea vecinilor britanici, iar Brad a început chiar să se poarte ca un britanic adevărat. Participa la treburile casei - sorta rufele pentru spălat, avea grijă de mica grădină a casei şi călca rufe - ca un britanic sadea. Nimic nu părea să îi facă mai multă plăcere ca treburile casei, în care îi angaja şi pe cei mici", au povestit mai mulţi vecini ai celor doi actori pentru publicaţia britanică.

Angelina Jolie şi Brad Pitt, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Anul acesta, cei doi actori au anunţat că s-au logodit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici