Surpriză pentru Usher din partea Casei Albe: Cum a fost întâmpinat cântăreţul de soţii Obama - VIDEO

Cântăreţul american Usher a împlinit vârsta de 37 de ani în data de 14 octombrie. Cu ocazia acestei aniversări, Michelle şi Barack Obama i-au făcut o adevărată surpriză la Casa Albă.

427 afișări
Imaginea articolului Surpriză pentru Usher din partea Casei Albe: Cum a fost întâmpinat cântăreţul de soţii Obama - VIDEO

Surpriză pentru Usher din partea Casei Albe

Prezent la Casa Albă cu ocazia zilei sale de naştere, Usher a avut parte de o surpriză de proporţii. Soţii Obama i-au cântat "La mulţi ani" interpretului. 

Întregul moment a fost filmat, iar ulterior Usher a postat filmuleţul pe pagina sa de Facebook.

Filmarea este însoţită de mesajul: "Deci asta chiar s-a întâmplat noaptea trecută... Preşedintele şi Prima Doamnă mi-au cântat <<La mulţi ani>> la Casa Albă şi am avut şansa să fac spectacol pentru ei. Sunt foarte recunoscător pentru acest moment şi pentru toate urările pe care le-am primit de la toată lumea. Mulţumesc!" 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici