Sute de persoane au mărşăluit în lenjerie intimă pe străzile din Medellin, Columbia

Câteva sute de persoane, mai ales tineri, au participat duminică la Medellin, în nord-vestul Columbiei, la "ziua fără pantaloni" şi au mărşăluit în lenjerie intimă pentru apărarea libertăţii de expresie.

717 afișări
Imaginea articolului Sute de persoane au mărşăluit în lenjerie intimă pe străzile din Medellin, Columbia

Sute de persoane au mărşăluit în lenjerie intimă pe străzile din Medellin, Columbia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Majoritatea participanţilor la marş au răspuns apelului adresat pe platformele de socializare, scopul manifestării fiind acela de a "promova libertatea de expresie" şi de a arăta că "nu este important cum te îmbraci, ci cine eşti cu adevărat", a precizat Sebastian Garcia, unul dintre organizatori.

Manifestanţii, unii dintre ei însoţiţi de membri ai familiei, au mărşăluit în Medellin, fostul bastion al traficanţilor de droguri, strigând lozinci în favoarea libertăţii de expresie.

Manifestaţia cetăţenilor columbieni a fost inspirată de evenimentul "No pants subway ride" ("Călătorii fără pantaloni cu metroul"), organizat în ianuarie în mai multe capitale ale lumii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici