Sute de români, la preselecţiile pentru show-ul "Vocea României"

Sute de români au mers, duminică şi luni, la preselecţiile pentru show-ul "Vocea României", care va începe din toamnă la Pro TV, informează televiziunea.

683 afișări
Imaginea articolului Sute de români, la preselecţiile pentru show-ul "Vocea României"

Sute de români, la preselecţiile pentru show-ul "Vocea României"

Duminică şi luni sute de români din toate colţurile ţării s-au prezentat la preselecţiile pentru "Vocea României", show-ul ce va începe în această toamnă la Pro TV. Oameni de până la 80 de ani veniţi de la mari distanţe au încercat să demonstreze că au cea mai bună voce. Pe lângă premiul de 100.000 de euro, fiecare dintre ei speră să lucreze cu cei patru antrenori - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - şi să înceapă o carieră muzicală.

Iaşi, Maramureş, Satu Mare, Timişoara, Constanţa, Vaslui, Craiova, Braşov sau Bucureşti, "Vocea României" s-a auzit în toată ţara. Timp de două zile, de dimineaţa până târziu în noapte, românii au concurat pentru un loc în show-ul de la Pro TV.

Cu audienţe record în ţările în care a fost difuzat, formatul "The Voice" duce show-urile de talent la un alt nivel şi aduce în faţa telespectatorilor Pro TV cele mai bune voci ale României. Pro TV este a patra televiziune din lume care va difuza acest show, formatul fiind vândut în peste 20 de ţări din America şi Europa, precum Marea Britanie, Franţa, Italia, Finlanda etc.

În toată lumea, oameni simpli dar cu nişte voci senzaţionale s-au transformat peste noapte în idoli şi au devenit cunoscuţi în întreaga lume. Lupta pentru titlul de cea mai bună voce va începe din această toamnă şi la Pro TV, când românii vor intra în competiţia ce va desemna "Vocea României".

"The Voice" este un format inovator care schimba regulile în ceea ce priveşte concursurile de talente. Nu contează vârsta sau meseria, înălţimea sau numărul de kilograme, tot ceea ce contează este vocea. Show-ul are trei etape: etapa audiţiilor ("blind audition") - când fiecare jurat îşi formează propria echipa alegând concurenţii doar în funcţie de voce, fără să-i vadă; etapa duelurilor - fiecare jurat desemnează doi membri ai echipei sale pentru a face un duet, în urma căruia unul dintre ei este eliminat, şi etapa show-urilor live. Una din noutăţile acestui format este faptul că juriul nu are doar rolul de a selecta, ci fiecare jurat devine un antrenor pentru componenţii echipei lui, îi consiliază, le oferă sfaturi şi îi ajută să-şi găsească un drum în industria muzicală. Competiţia se muta aşadar şi la nivelul juriului, pentru că fiecare dintre juraţi va încerca să aleagă cele mai bune voci în echipa sa şi să câştige astfel concursul. "The Voice" este un show în care numai cei mai buni îşi vor găsi locul, vocile deosebite, puternice şi inconfundabile, fără a ţine cont de genul abordat: rock, pop, muzică populară, clasică etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici