Take That şi Green Day, printre laureaţii Q Awards 2010 - VIDEO

Trupa britanică de pop Take That şi rockerii americani de la Green Day se numără printre laureaţii Q Awards din acest an, distincţii ce au fost decernate luni la Londra, informează bbc.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Take That şi Green Day, printre laureaţii Q Awards 2010 - VIDEO

Take That şi Green Day (Foto), printre laureaţii Q Awards 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Membrii trupei Take That au avut, la decernarea premiilor revistei britanice Q, prima apariţie publică după reunirea cu Robbie Williams, care a fost anunţată în iulie. Trupa Take That a fost recompensată pentru succesele obţinute în anii anteriori la galele Q Awards.

Robbie Williams a declarat, la primirea premiului, că se bucură de această revenire. "Aş vrea să le mulţumesc băieţilor. Sunt extrem de fericit aici. Abia aştept următorii ani", a spus cântăreţul.

Trupa Green Day a câştigat premiul pentru cea mai bună prestaţie live, în timp ce premiul pentru debut a revenit formaţiei britanice de folk şi rock Mumford and Sons.

Florence Welch, cunoscută drept Florence and the Machine, a fost recompensată atât pentru cea mai bună prestaţie feminină, cât şi pentru cea mai bună piesă - "You've Got The Love".

Kasabian a câştigat premiul pentru cea mai bună trupă, în timp ce câştigătorul-surpriză al premiului pentru cel mai bun album a fost trupa newyorkeză The National, pentru "High Violet".

Cântăreţul scoţian Paolo Nutini a fost recompensat pentru cea mai bună prestaţie masculină, iar noul simbol al revistei Q a fost desemnat Bryan Ferry.

Plan B a fost desemnată trupa-revelaţie a anului, câştigând totodată, în urma colaborării cu duoul Chase and Status, la "End Creits", şi premiul pentru cel mai bun videoclip.

Alte trupe şi artişti premiaţi în cadrul galei din acest an au fost Madness, The Chemical Brothers, Neil Finn, de la Crowded House, şi Suede.

Premiile Q sunt decernate anual, din 1990, de revista muzicală britanică Q.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici