Talentul românului Bogdan Ota, recunoscut în Norvegia. A luat premiul 2 la "Norvegienii au talent": Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii - VIDEO

Românul Bogdan Ota s-a clasat pe locul 2 în competiţia "Norvegienii au talent”. Chiar dacă nu a câştigat marele premiu, botosaneanul de 33 de ani i-a emoţionat profund pe cei trei membri ai juriului, care nu mai ştiau cum să-l laude şi să-l felicite pentru talentul său.

1681 afișări
Imaginea articolului Talentul românului Bogdan Ota, recunoscut în Norvegia. A luat premiul 2 la "Norvegienii au talent": Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii - VIDEO

Talentul românului Bogdan Ota, recunoscut în Norvegia. A luat premiul 2 la "Norvegienii au talent": Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii

"Eşti atât de talentat, România ar trebui să fie mândră de tine!" şi "Doamne, asta e artă adevărată! Felicitări!" au fost primele reacţii ale juriului după momentul lui Bogdan din marea finală a concursului, informează stirileprotv.ro.

"Bogdan, mă omori! Ne-ai luat pe toţi într-o călătorie cu muzica ta, ai început tare apoi ne-ai arătat partea mai blândă şi mai luminoasă. Am văzut tot felul de imagini, zâne şi îngeri. Pentru mine, asta înseamnă muzică! Şi tu nu doar cânţi la pian, ci şi compui tot, pe scenă. Meriţi să fii aici!", i-a spus un alt membru al juriului de la "Norvegienii au talent".

Tânărul de 33 de ani, care a impresionat întreaga Norvegie, a emigrat anul trecut, în căutarea unei vieţi mai bune şi şi-a lăsat în România casa, părinţii şi soţia. Rudele sale au aflat din presă de faptul că el a participat la "Norvegienii au talent" şi au venit la Oslo pentru a-l susţine în marea finală.

"Sunt copleşit! Aş vrea să mulţumesc Norvegiei pentru această şansă minunată şi pentru că m-a adoptat şi tuturor norvegienilor, pentru că m-au tratat ca pe unul de-al lor. Cred că norvegienii mă iubesc mai mult decât românii, mi-au făcut mai multe fan pages pe Facebook. Nu vă pot mulţumi îndeajuns!", a spus Bogdan Ota, foarte emoţionat.

Câştigătorul concursului "Norvegienii au talent" este Daniel J Elmrhari, un băiat de 11 ani care a dansat ca Michael Jackson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici