Ţânţăreanu i-a propus, în glumă, Elenei Udrea să dezvolte "turismul sexual" (Video)

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu i-a propus, luni, la emisiunea "Happy Hour", ministrului Turismului Elena Udrea să dezvolte "turismul sexual" în România.

36 afișări
Imaginea articolului Ţânţăreanu i-a propus, în glumă, Elenei Udrea să dezvolte "turismul sexual" (Video)

Ţânţăreanu i-a propus Elenei Udrea să dezvolte "turismul sexual" (Video)

"Doamna ministru să mai aibă o preocupare, turism balnear ... dar şi turism sexual şi atunci râmăn aici", i-a spus Ţânţăreanu ministrului Udrea.

La rândul său, ministrul Turismului i-a răspuns omului de afaceri că "poate să meargă să facă orice fel de turism în afară dar să-şi petreacă măcar o vacanţă pe an şi în România".

Ţânţăreanu a asigurat-o pe Udrea că dacă face "turism sexual" ar rămâne de tot în România.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, îşi propune ca prioritate promovarea turismului balnear din România şi spune că Bucureştiul poate fi transformat într-o destinaţie de turism cu profil balnear.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici