Taraful Haiducilor a concertat la Bucureşti

Taraful Haiducilor, sau Taraf de Haïdouks după cum sunt cunoscuţi în întreaga lume lăutarii din satul Clejani, au susţinut marţi seara un concert în grădina E-Uranus din Bucureşti, în faţa a peste 500 de persoane care au dansat pe ritmurile pline de viaţă ale artiştilor.

1 afișare
Imaginea articolului Taraful Haiducilor a concertat la Bucureşti

Taraful Haiducilor a concertat la Bucureşti

Nu întâmplător concertul lor a fost precedat de filmul "Gadjo Dilo", căci odată întraţi în atmosferă, spectatorii au răspuns cu frenezie muzicii pline de energie pe care au oferit-o lăutarii.

Pe un podium amenajat sub câteva corturi ca de terasă, scena aproape improvizată a fost cât de poate de nimerită pentru artiştii care nu au nevoie de decoruri fanteziste sau de alte artificii în spectacolul lor. Nu a contat că în loc de reflectoare colorate scena era luminată de câteva neoane albe. Spectatorii s-au strâns de jur împrejurul cortului şi, fie că au ascultat aşezaţi pe iarbă sau că au dansat până au ridicat praful în aer, concertul haiducilor a fost bine primit de către toţi cei aproximativ 500 de oameni prezenţi la eveniment, spectacolul terminându-se bine după mizeul nopţii.

În formaţie de 12 muzicieni, cei de la Taraful Haiducilor şi-au adus cântecele tradiţionale, după ce doar în ultimele luni le-au plimbat pe la Londra, Cambridge şi Singapore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici